CananK Merhaba, bebeğim 3kilo doğdu. Şu an 2,5aylık ve 5920 kilo. Sizce kilosu az mı? Sadece anne sütü ile besleniyor. Teşekkür ederim.
Lesya CananK canim kafana takma kiloyu benim bebeğim 4 aylıkken neredeyse o kilodaydi bende çok üzülüyordum sutum yetmiyomu diye bile düşündüm 3cu ayda sonra mama artı anne sutu gittik şimdi ek gıdalara falan başladık kendini toplamaya basladi
Emiri CananK saglıklıysa bebegin illa kilolu olcak diye bişey yok o zaman saglıklı olmuyor yani şükür et bebegin saglıklı
Momemy Her bebek aynı olmaz canım biri çıkıp benim bebegim şu kilo dese fazla bi rakam söylese gün boyunca bebegin kilosu az diye üzülür durursun boşver takma kafana
Hazal CananK siz kilosunun iyi oldugunu zaten biliyorsunuz doktorunuzda eminim öyle demiştir ki çok çok iyi zaten. Burda bebeği 6 aylık 6 kilo olan anneler var böyle postlar açıp kafa karıştırmayın
Berna CananK ne kadar takılıyorsunz bu kiloya kızım 1 yaşında ve daha 9 kilo bile olmadı sağlıklı olduktan sonra kilolu olup olmaması önemli değil ki.
Duygu1 Berna ağzınıza sağlık valla her çocuk ayni kilo da olamaz her çocuk aynı beslenmez sağlıklı olsun yeter
Lesya [bilinmeyen] ayrıca pirinc ununuda yeni vermeye başladım ek gıdaya geçince meyve sularında yapıp veriyorum