Balloglumm balannesi_ 11 de uyur 1 e kadar sonra uyanır emer oynar 3 4 gibi uyur şimdi hala uyuyor 1 saat sonra falan uyanır
balannesi_ Feden1985 ne güzel maşallah gece uykusuna geçiş saati ben 12den önce yatıramıyorum gece uykusuna bazen zar zor uyutuyorum 9 10 gibi ama 45 dk 1 saat uyuyup kalkıyo mutlaka
Feden1985 balannesi_ Benimkide 8de uyuduktan tam 1saat sonra uyaniyor odasina sessizce giriyorum karanlikta hic konusmadan emziriyorum uyuyup kaliyor bi dahada 12gibi emmek icin mirildaniyor tekrar emzirorum. Gece karanlikta sessiz ve hic konusmadigim icin rahat uyutuyorum simdilik tabi masallah bozmazsak 😊😊
balannesi_ Balloglumm gece kaçta uyuyo benim kızımda gündüz bazen uzun uyuyo gece geç yatıyo acaba o yüzden mi diyorum ama bazen gündüz çok kısa kısa uyusa da geç yatıyo o yüzden olsa heralde o zamanlarda erken yatardı
Balloglumm balannesi_ bi uyuyor 9 arası gece uykusuna ama bazen diretiyor uykusu var ama uyumuyor 11 en fazla beklemesi olabilir gundu z çok uyursa olabilir canm benimki dr gece 3 gibi uyandı mı zor uyur uykusunu aldığı icin
balannesi_ Balloglumm anladım bi türlü oturtamadım şu uyku olayını biraz daha büyüsün düzene girer inşallah 🤷♀️
Balloglumm balannesi_ ya büyüdükçe daha çok ilgi oyun istiyorlar canm malesef gid gide düzelicek diyorlar ama ben sanmıyorum daha kötü olcak gibi laf anlatamicaz diş girecek araya neyse sağlıklı olsunlar da 🤲🥰🤭🤭
balannesi_ Balloglumm 😀😀 Aminn canım inşallah sağlıkları yerinde olsun napalım bikaç sene sonra rahatlarız mutlaka ☺️🙏😀
Tubiss48 3 kere uyur. Toplamda 3,5 saat. Gece uykusuna en geç 19:30 da yatar. Kesintisiz uyur 6:30 da uyanır.