limonkolonyasi Eminekybyneren uzatma verdik bekliyoruz bakalım ne olacak kabul olmazsa bizde batı yolcusuyuz
nesemom Eminekybyneren merhabalar bizde doğudan batıya tayin göreceğiz şuan malatyadayız depremden sonra doğu olduğu için geldik şimdi de aydın balıkesir çanakkale bilecik ısparta burdur gibi yerleri yazdık manisalıyız memlekete yakın olmak istedi eşim siz nereleri yazdınız
Eminekybyneren nesemom geçen yıl arkadaşım Şırnak’tan Malatya ya gitti tercih dışı batı olmuş sonradan mı oldu
Eminekybyneren nesemom bizde bursa bikecik Manisa Çanakkale bolu Eskişehir buraları yazdık aslen Trabzonluym ailem Bursa’da o yüzden o tarafa yakın yerleri yazdık 18i açıklanır diyolar bu arada bı kac defa rüyamda manisa’yı gördüm arttik hayırlısı diyorum ☺️
nesemom Eminekybyneren evet 2025 senesinde batı oldu biz doğu olarak geldiğimiz için doğu olarak tamamladık
nesemom Eminekybyneren 15 ya da 22 mayıs duyduk bizde her sene bu belirsizlik var zaten 😩 manisa güzel bir şehirdir güzel illere izmir aydın muğlaya falan da yakın jandarma için çok bilmiyorum ama yoğun ilçeleri vardır tabiki hakkınızda hayırlısı olsun bende tercih dışından korkuyorum nedense
nesemom Eminekybyneren ben çok gitmedim ama ortalama bir ilçedir kavunu meşhur biraz da soğuk olabilir ama bir doğu değildir tabiki merkeze 1 saat falan uzaklıktadır izmire de öyle sanırım eğitim yerini yazdınız
sadbut Eminekybyneren lojmanlar berbat okullarıda iyi değil kasaba gibi bir yer temiz ama genelde somada oturup ordan git gel yapıyorlar