smyya02 Arkadaşlar canlarım yardımınıza ihtiyacım var bebeğimin bir yaş doğum gününü öğretmen arkadaşlarımla beraber kutlamak istiyorum (6 kişiyiz) güzel bir organizasyon ayarladım bir de pasta yaptıracağım yiyecek olarak başla nasıl bir menü yaptırayım lütfen yardımcı olur musunuz
Liyosunannesi smyya02 Mercimek köftesi yanına birde yoğurtlu bi salata ( makarna salatası, yogurtlu arpa şehriye salatası yada mısırlı falan havuç tarator ) olabilir. Bitane börek yada poğaça çeşidi ben kızımın doğum günü için pizza poğaça ve sigara böreği yapmıştım, zeytinyağlı sarmada güzel olabilir. Yine kurabiye olarak ben bonibonlu kurabiye yapmıştım, ıslak kurabiye de güzel oluyo.
iremm58 smyya02 bizde ayın17sinde kutlayacagız aileler arasında bir cafede organizasyon pasta cafenin meyve kuruyemiş içeçek veriyor yanına biz ( zeytinyağlı sarma mercimek köftesi börek poğaca kete kurabiye muffin kek)
princessmom_ smyya02 mercimek köftesi, kısır, yaprak sarma, garnitürlü makarna,sigara böreği,normal börek, muffin kek,mısır patlatabilirsin, tuzlu-tatlı karışık kurabiye, elmalı kurabiye,kuruyemiş,içecek.. seçenek olarak yazdım seç beğen al 😁