nnoktaa Sabaha karşı üstünü açmış bir baktım ayakları buz gibi. Hemen yanıma aldım sarıldım sarmaladım ısıttım vücudunu. 1-2 saat sonra uyandım baktım ısısı normal. Sonra hazırlandım işe geldim babasına bıraktım o da babaanneye bırakacaktı. 9.5 gibi uyanmış sürekli bir esneme ve gerilme halindeymiş. Kahvaltı yapacakken kucak istemiş uyur gibi olmuş. Ateşi 37.8 şu an uyuyormuş. Kahvaltı yapmamış. Ne yapmalı bu durumda. Sürekli bi uyku hali mevcutmuş.
Marianne nnoktaa çocuk polikliniğe götürün yada acile. Salgın var. 2 gün önce 39 ateşle kızımı acile götürdüm. İnfluenza olmuş.
HELELEKADIN nnoktaa çok geçmiş olsun noktam. Geçen oğlumun da aynı oldu ateşi 38.5 ’a kadar çıktı ılık duş aldırdım ince giydirdim ilaç falan vermedim biraz düştü ateşi bol sarımsaklı tarhana çorbası falan yaptım öyle kendine geldi salgın var şuan ona yakalanmış olabilir. Bir şekilde yemek yedirmeye çalışsınlar yemezse iyice zayıf düşer vücudu
nnoktaa Yok mu bir geçmiş olsun Aaaa noktacım Allah yardımcın olsun. İnşallah çabuk atlatır falan diyenim ayol.. 😔😔😔
nnoktaa HELELEKADIN yani ateş çok endişelendirmiyor beni çünkü 37.8 di muhtemelen ilk sarılma faslından sonra falan ölçtüler. Şimdi 37.6. Neyse bakalım bi takip edicem. Yoğurt muz falan yese bari.. 😔
Meri-Mel nnoktaa Çok geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin inşallah takipte olmakta fayda var yemiyor ise üzerine gitme bol su içmesini sağlayın
nnoktaa Meri-Mel amin kuşum bir süredir ben de hastayım. Oğlumun da burnu kuruydu. Heralde boğazı falan zorluyor. Gidip gelip su veriyorlarmış içsin de çiş yapıp düşürsün ateşini inşallah 😔
mamacitaa_ nnoktaa gecmis olsun kusum. Benim kizda da aynı belirtiler hatta gece ates, uyuyamama inleme huysuzluk.. Bugun götürdüm dr’a viral hastalik dedi bakalım nasil içireceğim surubunu oyyy🥹
nnoktaa mamacitaa_ şu hastalıkların olmadığı bir dönem yok ya.. Allah şifa versin hepsine canım benim 😔
metekaanmomm nnoktaa geçmiş olsun canım üsutmus olabilir, dünde eve giderken uykuluydu ya o arada usutmustur belki, ince giydirip soğuk kompleks yapsınlar, bol sıvı tüketsin, ayağının altına limon sürün ateşe iyi gelir
nnoktaa metekaanmomm sağol canım açıkcası ben de üşütmeden şüpheleniyorum. Bir de balgam çıkarmış onu çıkarınca biraz daha hareketlenmiş.