mavisevenanne Ozooo ağzını zorla açtım kaşıkla verdim öksürük krizine girdi oyy oyyy dökülünce leke çıkıyordur umarım bu şurubun çünkü hem kendini hem beni hem etrafı mahvetti püskürtme yaptı ağzıyla
yildizmom-2023 mavisevenanne 3 yaşında ferro sanol kullanıyoruz siringayla veriyorum dişlerine değmesin diye. biraz zor oluyor ama içmesi lazım mecbur.
cennetkusum16 mavisevenanne 1 buçuk haftadır iciriyoruz. Portakal suyuna ekleyip veriyoruz ama çok az koyuyoruz portakal suyunu 2 kaşıkla biticek şekilde. Zorlanıyor istemiyor ama faydasını görmeye başladık
mavisevenanne cennetkusum16 ilacı verdikten sonra anne sütünü kaç saat sonra veriyorsunuz ben 1 saat bekliyorum yeterli olur mu ki acaba bu seferde etkiyi kırmak istemiyorum
Pamukhanim_ mavisevenanne açıkçası kızan alır ama ben zorla veriyordum şırınga ile biraz ağlıyordu ama başka türlü içeremedim
beybitolat mavisevenanne benimki kaşıkla içiyor. Benimde oğlum 16 aylık olmak üzerede siz ne kadat veriyorsunuz acaba? Bize yarım ölçek demişti sizinde öyle mi
Emir-sMother Ben de oyun yapar gibi hadi aaaa de falan diyip şırınga ile direkt sıkıyorum ağzına bizde de Demir düşük çıkmıştı 2 haftadır kullanıyoruz bakalım inşallah şifa olur kuzucuklara
mavisevenanne Emir-sMother eşimle biz de tutup ağzını açıp aşama aşama zorla sıkmayı çare bulduk mecbur kaldım aslında tadı o kadar da kötü değilmiş baktımda
mavisevenanne cennetkusum16 o zaman ben de 2 ye çıkarayım ne olur ne olmaz onca eziyetle içiyor çocuk yarasın bari teşekkürler 🙏
somurtkansirin mavisevenanne bizde kullanamadık maalesef. Zorla içirdiğim zaman kusuyordu değiştirdi doktoru ferifer kullanıyoruz şimdi
mavisevenanne somurtkansirin geçmiş olsun bize malesef 2 ay boyunca bittikçe alıp kullanıcaksınız günde 5 ml dedi değerleri çok düşük dedi. Kavga dövüş tuta tuta döke döke eşimle sabah işe gitmeden içirmeye çalışıyoruz şimdilik portakalı ne kendini ne suyunu kabul etmiyor artık C vitamini veremiyorum maalesef onun yerine C vitamini takviyesi olarak ilaçtan sonra ne verilebilir ki