ilaydamom24 Kızlar dileğimi kâğıda yazıp parayla birlikte keseye koyup gül ağacının dibine gömdüm sabah da denize atacağım ama keseyle mi atsam keseden çıkarıp mı atsam bilemedim. Bir de parayla birlikte mi atıyoruz? Bilgisi olan var mı?
Lazziya23 ilaydamom24 kız bu nedir evde ne bozuk para var ne ağaç var ne de denize gidebilirim neyse ben gideyim az dua edeyim hahaha
ilaydamom24 Lazziya23 ahagaha ya 🙂 bizim de evde gül yok evin karşısı mezarlık bahçesinde gül vardı dibine göndüm 😂 akan herhangi bir su da oluyormuş musluk altına tutsan da olur diyolla 😃 bozuk parayı da ayarlarsın ama ya sen hiç hazırlanmamışsın ki 😊 bende tesadüf kese de vardı bonus Ahaha ama önemli olan dua tabii ki hepimizin tüm dilekleri gerçek olsun inşallah 🙏❤️
[silindi] Parayı alıp cüzdana koyuyormuşsun ama onu harcamıyormuşsun kağıdını kesesiz at bence fark eder mi bilmiyom da djsjdjfj
ilaydamom24 [silindi] ay ben parayı da atıyoruz sandım teşekkür ederim bilgi için 🙂 ikisini bir atmayacaksam keseye gerek kalmıyor o zaman
beniyiyimanne ilaydamom24 parayı diğer hıdırelleze kadar cüzdanınızda tutmanız ve harcamamanız gerekiyor
ilaydamom24 beniyiyimanne iyi ki sormuşum yanlış yapacaktım az kalsın. Netten baktım bu konuda bilgi de bulamadım. Teşekkür ederim 🙏