elizim2024 27 aylık kızım kalabalık ortamları hiç sevmiyor doğduğundan beri aynı bu durumda olanlar varmı ne yapabiliriz ?
TunaGoktug elizim2024 sevmiyor olabilir çocukken ben de sevmiyor muşum hala sevmiyorum , oğlak burcu mu😅
susancikanbalik elizim2024 yeğenim eve misafir gelse gidene kadar ağlardı. Şimdi ergen hala evde yalnızlık seviyor
babyykar elizim2024 valla benim kızımda oğlak burcu ama kalabalığa bayılır insan çok sever hiç yabancılamaz ama ben kova burcuyum ben kalabalık sevmem kızım kadar sosyal değilimdir burçlarla alakası yok bence karakter meselesi😂😂
beybitolat TunaGoktug yaaa oğlaklar hep mi böyle ya. Benim oğlum da oğlak nefret ediyor çocuk 16 aydır aıjsjsjsshs
12betul TunaGoktug ya benim kızımda oğlak burcu 16 aylık ve insan kalabalık sevmiyor teması sevmiyor . Yalnızca kendi isterse temas ediyor
elizim2024 Kova burcu Surekli kalabalık ortama sokmuyorum zaten ama arada gitmek istiyorum gittiğimiz an insaları görünce başlıyor ağlamaya
elizim2024 Böyle olunca bende hiçbir ortama giremiyorum bir arkadaş çevresi yapamıyorum birde cır cır bağırarak ağlıyor 2 yaş sendromu sanırım😪
TunaGoktug 12betul aynen öyle. Ben de 15 ocak :)38 yaşındayım çocukken de aynıydım hala aynıyım temas sevmiyorum el şakasına falan da dayanamam . yazık annem çocukken bana sen beni niye doğru düzgün öpmüyorsun derdi halbuki çok severdim ciğerime sokasım gelirdi ama gidip sarılayım şapur şupur öpeyim yok yapamazdım uzaktan severdim . sakince sarılır küçük bir öpücük kondururdum.
12betul TunaGoktug Yaa sınırları net belli olan bir insansınızdır da aynı zamanda . Aslında yetişkinlikte güzel de bebekken çok zorlayıcı . Çünkü herkes gülerek pişt yapsa kaçacak delik arıyor ağlıyor . İlk kızım yay burcu oda böyleydi . Birde o da sevgisini gösteremez ödemez sarılmaz . Ama çok sever .
begonya1 Benim oğlumda 20 aylık hiç sevmiyor ev kalabalık olursa ya da kalabalık ortama girersek gidip tek başına oynamak istiyor daralıyor düğün derneğe hiç gidemiyoruz ağlamaya başlıyor aslan burcu bu arada 😂 ben de başak burcuyum bende hiç sevmiyorum 😂