Mamalogy Sütüm olmadı 4 aya kadar anca mama destekli emzirdim vesonrasında mamayla devam ettik 15 aylık oldu aslında tatilden döndük mama bitmişti ve 2 gündür hiç içmiyor vermedim bilmiyorum artık vermesem mi ?
Hemdem__ Mamalogy Bizde aynı şekil 6 ay ilerledik sonra tamamen mamaya döndü 18.ayda mamayı bıraktık.İstemiyorsa vermeyin ek gıda ile arası nasıl
Yagmurtanesi Mamalogy 18 aylıkken bıraktırmıştım ek gıda yla arası iyi degilse azaltarak kesmeniz sizin icinde cocuk icinde iyi olur
yasemin0000 Mamalogy 14,5 aylık sadece gece uykusuna yatmadan önce 4-5 ölçek veriyorum. Vermesem de uyur ancak gelişimi için biraz daha vermeyi düşünüyorum açıkçası. Ek gıda ile arası da bazen iyi bazen kötü.
Mamalogy Hemdem__ Yagmurtanesi Ek gıda aslında öğünleri 3 öğün yiyor arada da ekmek mesela veriyorum yiyor veya muz vs yani aslında azaltmıştım çoktandır sadece sabah ve akşam veriyordum içtiği kadar 120-180 ml arası içiyordu inek sütü normal veriyorum bir de arada aslında tatile gitmeden önce daha düzenliydi her gün verirdim de bakalım tekrar döneriz belki sabahları ve aksamları inek sütünü veririm diyorum 🤷🏻♀️ mamayı arar mı ki ve onu nasıl anlayacağım 😅
Yagmurtanesi Mamalogy ben hemen hemen 1 yasindan sonra gece yatmadan once veriyordum sadece 18. Ay da da onu da kesim artik dedim kendi kendime
Mamalogy yasemin0000 kaçıncı aya kadar öneriliyor acaba bilginiz var mı doktorum 1 yaşından sonra bırakabilirsin demişti ama 18 aya kadar öneren de var kararsızım Yagmurtanesi