timurbrl 4,5 aylıktı, eşim gece nöbetindeydi, oğlumla ben tektik. Gece emzirmek için yanıma yatağa aldım normalde asla almam ama o gün çok yorgun ve uykusuzdum insanlık hali. Uyuya kalmışım. Dönmeyi bile bilmiyordu o zamanlar. Bebek ağlama sesine uyandım. Beşiğe bakıyorum çocuk yok yatağıma bakıyorum yok, hani o kadar yorgunum ki çocuğu emzirmek için yanıma aldığımı bile unutmuşum. Baktım yüz üstü halıda ağlıyor. Düştüğü yerde evde giydiğim pofidik terliklerim vardı, onun üzerine düşmüş. Hemen aldım baktım bir şeyi var mı diye. Eşimi aradım, geldi hemen hastaneye götürdük. Çok küçük olduğu için doktor film çekmek istemedi radyasyon zararlı diye. 1-2 saat orda gözlem altında kaldık. Kusma, gözlerde kayma vs olursa diye. Çok şükür hiç bir şey olmadı, gerçekten Allah korudu. O gün ben sabaha kadar gözümü bile kırpmadım nefesini dinledim hep🥹 Kendime çok kızdım nasıl uyuya kalırım nasıl yaparım diye ama bile isteye yapmadık sonuçta. Olacağı varmış oldu ne diyelim. Sizde de bulantı, kusma, gözlerde kayma, hareketlerinde azalma gibi şeyler olursa muhakkak doktora götürün. Bizde olmadığı için tekrar götürmeye gerek kalmadı. Geçmiş olsun 🌸