gul0610 oglummmmmmmm 7 aylık olacak yarın. Sabah kahvaltısında zeytinyağlı yumurta sarısı-muz- tahin pekmez. Öğlen nektarin püresi. Akşamda tarhana çorbası vereceğim. Aralarda sık sık emziriyorum🌸
ayseferide74 oglummmmmmmm 10 gün sonra 9 aylık olcak Sabah 9.00 kuymak pekmez tahin Saat 13.00 somon balığı patates püresi Saat 16.00 mama Saat.20 yogurt seker pancarı+muz püre 20.30 gece uykusuna olacak inşallah bugun böyle Yarına düşünmekteyim allah kerim 😃
barismom oglummmmmmmm bugünkü menüm sabah patates tost pekmez biraz öğlen şehriye çorbası ara öğün hurma topları yaptım yanında az muz akşam pilavla tavuk verdim emiyor uyurken de gün içinde
sincapiii Ah keşke yese de bizde önerebilsek 20 aylık hala hiçbir şey yemek istemiyor resmen aç dolanıyor
oglummmmmmmm sincapiii Rabbim yardımcın olsun cnm işin zorya benimde bebebgim alerji süt ve yumurtaya inan bende zorlanıyorum
seros3535 sincapiii Sabah kahvaltısına labneli ve ballı ekmek yanına omlet yaptım yedi Meyveli yoğurt Patates püresi Brokoli çorbası akaşama da kıymalı makarna yanına yoğurt verdim maalesef çok iştahsız bir bebeğim var umarım size de fikir olur doktor bana bir ara öğünleri değiştir 1 hafta 10 gün verme sonra tekrar ver dedi merak edip tatmaya başlar dedi
sincapiii canmanayvesuyu evet emiyor ona güveniyor o yüzden yemiyor diyorlar ama kesmeyi de düşünmüyorum bir şudur hastaydı bitek süt içti yavrum onu da kesersem nolur diye korkuyorum
sincapiii oglummmmmmmm benimkininde süt alerjisi vardı o aslında inek sütündeki bir proteine karşıymıs haberiniz olsun ben Migros’tan koyun yoğurdu ve Migros’un markasından koyun keçi peyniri alarak tolere ettim o zamanı şimdi geçti artık yiyor 11-12aylıkken daha iştahlıydı bende geri kalmasın diye araştıra araştıra öğrenmiştim.
bozptoprak Kahvaltı da beyaz kabak ve peynirli omlet Öğlen kuzu etli bal kabağı birçay kaşığı zeytin yağıyla Akşam için yoğurtlu ayva püresi vereceğim Bebeğim 6,5 aylık 1 ay oldu ek gıdaya geçeli Hafif kabız gibi ondan bol kabaklı bi menü ☺️
oglummmmmmmm bozptoprak anladım cnm afiyet olsun bebise eti nasıl yaptın ben daha hiç vermedim bizde 6.5 ayligiz yumurta ve süte alerji var ya
canmanayvesuyu sincapiii evet benimki de öyle ama artık sütün de bir yararı yok diye ben şu an kesmeye çalışıyorum
nuroner sincapiii bu yönlendirmeniz çok yanlış çünkü süt alerjisinde inek sütüne varsa diğer hayvan sütlerine de %98 ihtimalle alerjisi oluyor. Karşı tarafın alerji türünü ve bıyutunu bilmeden böyle yönlendirmeler yapmayın. Eğer yüksek bir ıge aracılı alerjisi varsa bunlardanda %99.9 etkilenecektir bebeğin hakkına girmeyin , anafilaksi geçirebilir
oglummmmmmmm ayseferide74 oy maşallah cnm sana Rabbim kolaylık versin işte düşünüyor insan her gün ne vercem diye
00998 oglummmmmmmm kahvaltı da zeytin,peynir,menemen,muz+labne ara öğün mangolu yoğurt+tahin+pekmez akşam yemeği bulgur pilavı,patates püresi+yoğurt 🥹
seda2852 @oglummmmmmmm bir parça kuşbaşı eti haşladım sonra patates bulgur ile biraz da salça ile yemek yaptım yanınada yoğurt ve biraz salatalık rendeledim seviyor böyle yemekleri
papatya3458 Sabah domatesli yumurta beynir ekmek öglen yayla corbasi ikindi muz yogurt buskivi aksam kiymali makarna yogurt
bozptoprak oglummmmmmmm ezilecek kıvama gelene kadar haşlıyorum dondurucuya atıyorum yemeklerinde minik minik kullanıyorum az pütürlü oluyor eğer çok iri parça kalırsa blenderdan geçiriyorum
aleyna1213 Sabah muz yulaf unu yumurta ile pankek az zeytinyağıyla pişirdim yanına avokado bebek labnesi Öğlen tatlı patates soğan sarımsak kıyma ve yeşil mercimeği haşladım pişince zeytinyağı koydum yanına az yoğurt biraz sonra portakal suyu sıkmıştım ondan içti. Akşama da taze fasulye yemeğinden vermeyi düşünüyorum 8 ay 21 günlük benimki de. Kafam karışıyor acaba 2 ana 1 ara mı yapmalıyım yoksa 3 ana 1 ara mı
oglummmmmmmm aleyna1213 bende sabah tam bizde oturmadı ya alerji yüzünden işte çorba veriyorum kahvaltı vermedim daha sonra ne vercem şaşırıyorum süt ve yumurta yiyemiyoruz
erkekbebekan aleyna1213 benimde 8 ay 5 günlük bende 2 ana 1 ara veriyorum bazen 2 ara veriyorum ama zaten uyku yemek mama ancak bu kadar oluyor Bir de bebeğiniz pankek yiyebiliyor mu ben hiç yapmadım korkuyorum