meri123 Arkadaslar ıkıncıye hamıleyım ılk cocuktan kalma kıyafetlerde sarı lekeler olmus tertemızdı sızın orda ne derler bılmıyorum bızım orda sandık sarısı derler durduk yerde olusan lekelere nasıl gecer fıkrı olan varmığğ 😌
kdkdkj meri123 Burda my Rabbit isimli markayı çok önermişlerdi. Bir çok lekeyi çıkarıyormuş. Ben de aldım ama henüz denemedim. Tecrübesi olan anneler yazar belki🌸
deleted20517 meri123 glint baby ve baby me leke çıkarıcıyla zor geçirdim,my rabbit diye bi marka var hiç denemedim ama burda da memnuniyet fazla onu deneyin isterseniz
meri123 kdkdkj bende stop leke cıkarıcı kullanıyorum ama bunları daha yıkadım suya vurmadım kesın çözümünü bulup oyle deneykm dıye
ymc516_ meri123 vallahi kuru temizlemeye bile verdiğimiz oldu şeytan lekesi çıkmıyor genelde açık renkler oluyor zaten beyazlar maalesef
SevgiOzd meri123 e bebekte satılan toz leke çıkarıcı var leğene kaynar suyla birlikte o tozdan döküp çamaşırları basıyorum geceden sabahta direk sulu sulu makinede yıkıyorum bu diğer yemek lekeleri için falan da geçerli çoğu lekeyi çıkarıyor