Rabiiul Normalde kedi7 den çıkartıyorum. Sosyopix pahalı geldiği için düşünmüyorum onun dışında bildiğiniz güzel baskı yapan fotoğrafçılar var mı ? Az değil fazla çıkarttığım için fiyat biraz daha uygun bakıyorum ama kalitesi de çok düşük olmasın
noodlesever Rabiiul edafotodan 4 kez çıkarttım memnundum gayet güzel geldiler albim hediyeli 300 e yaptırmıştım geçen yaz şimdi nasıl fiyat bilmiyorum
simseklivekalpli Rabiiul gülümseyin çekiyorum dan çıkartıyorum. Ama fiyat beklentinizi asabilir belki
ShutUp Rabiiul Sosyopix cidden baya fiyat artışı yaptı o yüzden ben Resimli Magnet uygulamasından çıkarttırıyorum kalite olarak gayet güzel.
noodlesever Rabiiul kapıda ödeme seçeneği var bende ilk güvenemedim kapıda ödemeli yaptırıyorum 4 kez yaptırdım bi sorun yaşamadım
Rabiiul simseklivekalpli ortalama 200-300 tane çıkartacağım 500-700 arasıysa normal çıkartırım fazlasıyla altarnetiflere bakarım 😂
simseklivekalpli Rabiiul yeni fiyatları bilmiyorum senelik çıkartıyorum ben buradan, orijinal baskı yapıyor kaç senedir hiçbir bozulma olmadı resimlerde başka yeri deneyip riske atamıyorum o yüzden
noodlesever Rabiiul bazı kırtasiyeler de çıkartıyor, görümcem yaptırıyor, fotoğraf kağıdında A4 e kaç tane sığdırmak istersen o kadar yapıyor baya uyguna yaptırıyor görümcem. Çevrende varsa bi sor istersen