DenizAlpinAnnesi Oglum 4 aylik oldu hala uyku arasi meme ariyor bulamayinca uyaniyor devam uyumak icin memeye ihtiyac duyuyor nezaman bitecek ju sevda 😅
Mom104 DenizAlpinAnnesi öyle bi yazmışsınız ki sanki 24 aylık 😂 bu postunuz emmeyen bebek annelerini üzebilir. Tadını çıkartın bu günlerin bol bol emzirin ☺️😍
Tazeanne0134 DenizAlpinAnnesi benim oğlumda öyle canım bugün 2 aylık aşısını yaptırdım ebe hemşire dedi ki senin göğsünde ne kadar durursa dursun çünkü bebekler sadece beslenmez kendilerini de tatmin ederler duygu alırlar dedi
DenizAlpinAnnesi Mom104 ay yok hic öyle bir niyetim aman sakin yanlis anlasilmasin istemem ama 4. aydan sonra azalacak diyorlardi aksine oldu bizimki
Sarekuss Bizimki emzirmeden asla uyumaz uyusa bile biraz sonra kalkar geri emer uyur 😁durun daha yeni başlıyoruz ayrıca zaten yaptıgımız bi emxirmek onuda şikayetlenmeyin bemce doya doya sevgiyle geçirin bugünler bir daha gelmeyecek
Emne DenizAlpinAnnesi 10 buçuk aylık kızım resmem meme sevdalısı gece sayısını sayamadım kadar kalkar meme emmek için
HaticeeAli DenizAlpinAnnesi gunduz azalıe ama gece aslaaaa 😂😂 sekız aylıgız sabaha kadar memedeyiz ama sabah oluncada aksama kadar vermesem garibim aramıyo hıc memeyı bızımkı memede uyumaya alıstı ondan dıue düşünüyorum