seval868_ mervebzdmr düz bebelac değilde bebelac gold kullanıyorum. Hipp organik combiatic bundan geçtik bu mama aşırı kusma, kabızlık ve hazımsızlık yaptı. Bebelac golda geçince bütün sorunlarımız geçti, doyurucu ve kilo aldırımı da gayet güzel mama memnunuz
serrasmommy Ben kullanıyorum. Gaz sorunumuz olduğu için bir çok mamayı denedik. Çözümü Bebelac ta buldum açıkçası tavsiye ederim.
goksusbrk Bebelac kullanıyorum içinde bebeğim için gelişimine katkıda bulunan vitamin ve mineraller var. Doyurucu besleyici. Tadını çok seviyor. Gaz ve şişkinlik yapmıyor. Ayrıca fiyat olarakta çok uygun.
veysel13 Arkadasim kullanıyormuş onun önerisi ile bebelac aldım çok memnunum bebeğime çok yaradi hemde fiyatı uygun ekonomik
esra_ygr Ben bebeğim için Bebelac kullanıyorum gaz ve sindirim problemi yaşamadık, su tüketimine de dikkat ediyoruz. Besleyicilik açısından da memnun kaldığım bir mama
gizgez Bebelac kullanıyorum çok memnunum hiç sorun yaşamadık. İki çocuğumuda bebelacla büyüttüm ihtiyacı olan vitamin minerakkeri içeriyor gelişimleride gayet iyiydi. 2. Çocuğumda anne sütüyle beraber kullandık severek içti tadınıda sevdi hemde gayet ekonomik fiyatıda uygun tavsiye ederim