aslanveannessi Gerçekten neden uyanıyorlar 6.30a erken derken 5.30a çekti saati. Diş mi atak mı yoksa vücutları erken uyanmaya mı ayarlı bu cocukların
Pamukhanim_ aslanveannessi ah 19 aylık 5.ayindan beri düşünüyorum bunu bazen şaşırtıyor 7-8 de kalkıyor çok nadir ayda 1 falan bende çözüm bulamadım 😅
minegoktug_76 aslanveannessi bizimki de bugün 4 e çekti bu gidişle hic uyumadan ertesi güne gecicez 10 aylık gözlerim yanıyor🥹🥹
merveee46 aslanveannessi cevabını bulursanız bana da söyleyin lütfen. 4.5 aylık gitgide daha erkene çekiyor uyanınca da yatak odada kalmak istemiyor salona gitmek istiyor gidinceye kadar ağlama krizleri tutuyo
erkekannes Bazen benim bebeğimde 5.30 6.30 gibi uyanıyor ve çok enerjik oluyor karanlıkta gülüyor filan ama geri uyuması kolay oluyor benim bebeğimin
Mom_87 aslanveannessi gündüz uykusu fazla geliyor olabilir. Gündüz uykulsrını gözden geçirin derim. Ya da çok çok yorgun yatıyor olabilir.
eylobern Benim bebeğim de erken kalkıyor yapay zeka ve uyku eğitimcileri geç yattığı için ya da gündüz uykuları fazladır diyor. Ben ne yapsam da dalması 22:00 yi buluyo. Sizlerin uyuma saati nedir anneler. Eğer öyleyse bu gün erken yatırmayı deneyeceğim.
aslanveannessi alpaslanmom_ 2.5saat uyuyor genelde gündüzleri. Uyku aralıkları nasıl olmalı 14 ayını bitiren bebeklerin siz nasıl ilerliyorsunuz
alpaslanmom_ aslanveannessi 2 buçuk saat çökmüş oğlum 14 aylık ilk uykusunu 1 saat ikinci uykusunu şekerleme 30 40 dakika yapıyor . 4 ile 4 buçuk saat