1sen1ben1debebekk Kızlar yatak odasında örümcekler var yani dip köşe süpürüyorum ama bakıyorum ağ yok bişey yok.Raid böcek ilacı sıktım köşelere yatak altına ama faydası yok neden olur evi ilaçlatmadan önce başka çözümler var mı bildiğiniz?
Tatlican 1sen1ben1debebekk Bende bir karınca ilacı var yani sadece karınca değil ben onun için almıştımda😆dolap aralarına filan sıkıyorum kolay kolay gelmiyor. gelsede ölüyor. Sabah hatırlatırsan atarım. Tahtakaleden almıştım.
queen14 1sen1ben1debebekk köydemi yaşıyosunuz annemlerinde bi odası öyle kendimi bildim bileli heran bi yerden örümcek çıkabilme ihtimali var ağ yapan minnak örümcekler değil ne yaptıysak geçmedi pencereler eski dışardan geliyo dedik değiştirdik ama banamısın demiyor yaz kış demeden bi anda çıkıveriyo
1sen1ben1debebekk Tatlican yatak odamda yatamıyorum fobim var koltukta belim tutuldu gerçekten.Kaç tane bilmiyorum gezip duruyor odayı ele geçirdi.Bi deneyelim bakalım senin ilacı😅Sabah yazayım
Tatlican 1sen1ben1debebekk @dyann1 Kızlar sizin için kalkıp çektim. İnşallah aynısını bulursunuz. Bulamazsanızda başka sprey deneyin. Bende diş macunu gibi olandan filan denedim onlar işe yaramadı 1.kattayım aylarca çektim. Sonra bunu aldım karıncalar yok oldu.
1sen1ben1debebekk queen14 hayır değilim camlarım falan panjurlu ama anlamadım yani nereden giriyor sineklik falan hep kapalı öyle havalandırıyorum evi.
queen14 1sen1ben1debebekk ben chat gbtye sordum büyük ihtimalle ulaşılmayan bi yerde yuva veya koloni var dedi süpürgelik arkası parke altı varsa çatlak içi yada sabit dolabın altı veya arkası sürekli yumurtladığı için sürekli var yani yuva yada koloni dediğine göre gördüğümüz örümceklerden fazlası var