benjaminannesi Kızlar doktora göründüm de yumurtan var deyip durdu hocam hamile miyim diyorum yuuumurtaaan var diyor madem değilim neden yumurtan var diyorsun adetim bir gün gecikti bu arada bana akıl verin yaa
dygskerem benjaminannesi yumurtlamışsın yani ilişki durumunda gebelik oluşabilir hamile değilsin demek doktora sorsaydınızyv
benjaminannesi ruyamasal kız yumurta var deyip durdu yahu diyorum ki hocam o ney yumurta işte e diyorum hamile miyim diyorum ters ters baktı
benjaminannesi reyrey1149 yok valla ne açıklaması hocam yumurta ne demek e yumurta işte yav hamle miyim diyorum bana bon bon baktı
1cocukannesi_1 benjaminannesi hamile değilsin ama olgun yumurtan var ilişki durumunda hamile kalma ihtimalin yüksek adetin de daha yumurta durduğu için gecikmiş doktorun açıklama yapmaması çok saçma olmuş
benjaminannesi 1cocukannesi_1 ya yemin ederim hiç bir şey demedi yarın kan tahlili vermeye gideceğim başka doktora
1cocukannesi_1 benjaminannesi bazı doktorlar kendileri terimleri biliyor diye herkes biliyor sanıyor açıklama yapmayan doktorları hiç sevmiyorum. Anlamıyorum işte anlatsana 😂başka doktora gitmek bence doğru karar bana uzun uzun açıklamazlarsa güven vermiyorlar 😅
dygskerem benjaminannesi doktor yanlış bişey dememiş aslında yumurtlamışsın işte yumurtan var 😂 döllenirse hamile kalırsın korunmuyorsan döllenmezse adet yoluyla atılır
benjaminannesi dygskerem kız korunuyoruz da adetim gecikti işte normalde bugün olmam lazımdi eşim şu an evde kriz geçiriyor
siyahbeyazmom benjaminannesi Normalde çatlaması gereken yumurtan çatlamamış gecikme ondan olmuş demek istemiş geralde doktor😂 Her ay vücut yumurta üretir zaten sonra o çatlar ve adet oluruz. Çatlamadığı zaman o yumurta vücutta birikir bu bir sıkıntı aslında birikmesi adetle onun atılması gerekir