HALE___ Kızlar Bursa’da iyi memnun kaldığınız doktor var mı Oğlum 6 aylık oldu kontrol ek gıda için gidicem ilğilenen iyi bir doktor olsa çok iyi olacak
ayhat HALE___ Burçin Eroğlu Osmangazi Aritmi de. harika bir kadın. aşırı ağzı dualı hemde. sürekli maşallahını bile eksik etmez. aşırı ilgili her soruna güzelce cevap verir. benim kızımıda çok seviyor 1 aylıktan beri ona gidiyoruz. her muayeneden sonra sarılır sever öyle gönderir. çokta bilgilş bir kadın
sdnzclk HALE___ 7 senedir büyük oğlumun doktoruydu şimdide kücügümü kontrollere ona götürüyoruz cok memnunuz her yönden cok iyi bir doktordur 🌸
arasmom16 HALE___ çok iyi ilgili bir doktor daha karşıdan bakınca çocuğa anlıyor ben o hastanede çalışıyordum bütün doktorları denedim en son o doktorda karar kıldım çok menundum son zamanlarda evime yakın diye Acıbadem’e götürmeye başladım orda da demet hoca çok iyi tavsiye ederim ikisini de
sevgiynk Pembe mavi Serpil Yılmaz doktor hanım ilgili ve unuttuğum bir şey olursa ya da danışmak istediğim whatsap üzerinden hemen dönüş sağlıyor muayenesini beğeniyorum detaylı inceliyor
nutellaaaaa Dr galip yiğit doruk hastanesindeydi yüksek ihtisasa geçti 2 yaşından beri kızımın doktoru şu an 5 buçuk yaşında kızım ve hala galip hocaya gideriz çokta memnunum iyiki karşımıza çıkmış diyorum her zaman önerdiğim herkeste çok çok memnun kaldı