Kızlar göğüs ucu yarası ceken varmı bilmiyorum ama benden nacizane bi öneri 1 aydır çok çektim biri akıl versin de uygulayim diyodum öyle biri varsa yardımcı olmuş olayim😃şimdi ben ilk günden beri lansinoh krem silikon göğüs uçları iki üç başka marka göğüs kalkani Ayva çekirdegi Jeli göğüs ucu çıkarıcı her ne varsa denedim geçmiyo geçmiyo çünkü herkes tutturmus hava alsin kuru kalsin kıyafete değmesin ev musaitse açık gez bende bunları yapıyorum ama geçmiyo sonra hapykidste gördüm bi kadın madecassol krem tek seferde geçirdi yazmış gittim onu aldım çok bi fayda etmedi oda kuruyo üstünde çünkü kuru olunca yine açıyo oğlum emerken gittim buzdolabı poşeti kestim kremi sürüp poşetle göğsümü kapattım nemlendirdi oh bi güzel yumsamis oğlum emerken acimadi da yani her yara kuru tutulması gerekmiyor bırakın nemli kalsın boşuna o kadar paralar harcamisim bi buzdolabı poşeti bi madecassol krem yetermis😍😍çok uzun oldu çok dertliydim bu konudan tam olarak geçmedi ama iyi geldi 1 haftaya geçecek inanıyorum 😂😂😂