Yagizkus Kereminannesiii dr a gösterebilirsiniz Aynı mı bilmiyorum ama benim oğlumun da şiş dr hidrosel dedi su topluyormuş
Tas67 Kereminannesiii canım benim bebeğimde de su toplaması var çocuk cerrahına götürdüm morarırsa hemen acile getir demişti hemen götür ameliyat bile gerektiren durumlar olabiliyor
Kereminannesiii Yagizkus daha önce de olmuştu bir sonraki bezde geçmişti birkaç saat içinde yani. Bu sabah altını açtığımda tekrar fark ettim. Neden kaynaklı oluyormuş peki
Tas67 Kereminannesiii doğuştan testisi inmemişti ne zaman toplanma oldu bilmiyorum 🤷🏼♀️ 2. Ayında götürdüm çocuk cerrahına su toplaması oluşmuş dedi masaj önerdi onu yapınca bi azalma oluyor ihmal etme sakın
Kereminannesiii Tas67 teşekkür ederim doktora gittik ultrason çekildi bitmiş şey görünmüyor çok şükür🙏🏻 Ama yine olursa mutlaka çocuk cerrahına görünün dedi doktorumuz. Bu sabah fark ettim doğuştan değildi bizim şişliğimiz
Yagizkus canparcam123 benim 2,5 aylık baştan beri vardı dr 1 yıl içinde iner dedi hidroselmiş ama dr a göstermeniz gerekir belki aynı değildir
canparcam123 Yagizkus benimde 3ay 8 günlük zaten doktora gösterdim benimki de sonradan olmuş bize de aynısını söyledi bakalım inşallah iner sünnete ettim