bulutlarinsesi odabasslf uyutulmaya çalışılan 2-3 saat sonunda sadece yarım saatlik uyku ve hooo baştan 2-3 saat… özellikle geceleri ve akşamları. Maraton koşmuş gibi stresten terlemiştim 🙄
aslanmom___ odabasslf o dönemler de sadece gece uykusuna geçerken zorluyordu ama gün içinde sadece kucağımda uyuyordu bende uyusun diye kucağımda tuttuğum için kolay geçti belki de 🥲
bulutlarinsesi odabasslf Allah güç kuvvet versin. Kollara lazım çünkü 😬 4.sydan ve 8.sydsn korkmaya başladım vatana millete hayırlı olsun. He birde bunlara aşı denk geliyor ya 4.aya naneyi yicex gibi hissediyorum
buyus Gece gunduz hiç uyumuyor saat 13:00 da uyandı gece 1 de uyudu gün içinde toplasam 1 saat anca uyudu en son duş aldırıp yatırdık gunlerdır boyle 🥹
zclk2026 odabasslf ne kadar sürdü ya çocuğum uykularını yitirdi tüm gün onu uyutmaya çalışmakla geçiyor uyuyamıyor uyusa hemen uyanıyor uykusunu alamayınca hep ağlıyor perişan haldeyim küçükte olsa umuda ihtiyacım var🥺
odabasslf zclk2026 aynıları yaşadık ağlama krizleri uyuyamamak uyusa bile çok kısa bir süre sonra ağlayarak uyanmak tüm gün sadece uyutmaya çalışarak geçmesi, gece huzursuz uyuması sürekli uyanması ve bizim maalesef 2 hafta sürdü ☹️