00998 Kızlar öncelikle merhaba🌸 diğer ay menenjit aşısı olacağız şikayetleriniz nelerde ve ücreti ne kadar bilgi verebilir misiniz
istanbul12 00998 biz 3.400 civarı Ödemiştik Baxero oldu benim oğlum da biraz ateş yaptı Calpol verdim Düzelmişti
KendiEvimdeDeplasmandayim 00998 bexero ve nimenrixi aynı anda olduk huysuzluktan başka sorunumuz olmadı çok şükür.
mrscakir 00998 her takvimde bexero ve nimenrixi aynı anda olduk. Hiç bir problem yaşamadık benim kızım genel olarak aşılarda bir problem yaşamıyor. Ne ateş ne huysuzluk olmuyor. 2750+2750 verdiğimizi hatırlıyorum.
eminecalik 00998 Kızım 3 aylık bexora ilk doz oldu bugün biraz huysuzluk var ateşi 38 olunca calpol verdik. Bazı doktorlar aşı olmadan yarım saat öncesinde ağrı kesici şurup öneriyorlar bizim doktorumuz önermedi siz de doktorunuzla görüşün
ebruli91 Bexora aşısı ise benim kızımda ateş yapmıştı o zaman küçüktü, zayifti,ben calpol vermemistim hemen verdim sonra 6 saat ara ile,ama nimenrix aşısı daha ileride takvimde ,ateş yapmadı.Bi sorun yaşamadık onda
alpinannesi09 Bexero iki doz oldu 3800 tl biraz ateş yaptı calpol verdik düzeldi bir daha ki ay da diğer gruba geçeceğiz
ymrrrr KendiEvimdeDeplasmandayim aşı takviminiz nasıldı acaba bexero ve ninemnrx aynı anda olunca geriye kaç doz kalıyor
nevo37 Hem bexsero hemde nimenrix aşısı olduk.Bu zamana kadar 2 doz vuruldu son dozu 13.ayda vurulacağız inşallah. İlk dozda hafif ateş oldu fakat ikinci dozda 2 gün çok zorlandım ateşi biraz sürdü.Calpol ve fitil ile destekledim.Ücret olarak ise bexsero-nimenrix birde rota aşısının son dozu hepsine 9200 lira para verdim yaklaşık 1 bucuk ay öncesi.
zumruduanka160 Bexero nimenrix olduk biz aynı anda . Aşıdan 4 saat sonra çok agladı kriz geçirdi Calpol verdim . Bacak ağrısı yapıyormuş iğnenin yeri zaten en ağır aşılardan biri Bexero diğeri bişey yapmıyor. 1 gece huzursuzduk sonra geçti
tmued2304 00998 dün olduk rotarix bexsero ve Nimenrix üçü beraber yapıldı menenjit olanlar 5 ve 13 aylarda yapılacak 2.ay aşılarında sıkıntı yaşamamıştık ama bunda zorlandık.gece boyu ateşi çıktı sürekli 38.6 ya kadar üstünü giydirmedim sürekli besledim kontrol ettim şuan düştü ateşi ama üç gün sürüyormuş sanırım
tmued2304 mavidomatess verdim tabi ki ben olmadan öncede verdim bacakları da ağrıdığı için diğer aşıları hafif atlatmasına rağmen iki gün boyunca verdim ama çok dirençliydi düşmesi zor oldu