icelatte Kızlar mutfak dolaplarını mat mı parlak tavsiye edersiniz hangisini tavsiye edersiniz ustam lake olucak mat iyi olur dedi sizce
Solocann icelatte ben yeni yaptırdım parlak yaptırdım evet çabuk leke oluyor ancak temizliği çok kolay ve daha şık geliyor bana eltim mat yaptırdı çok pişman :)
bazkrtsell icelatte mat daha şık duruyor bence gördüklerim hep öyleydi daha kaliteli duruyor parlak ucuz duruyor sanki biraz bide lekeyi aşırı belli ediyor bence
icelatte Gokturkmom bende ama usta parlak eskide kaldı mat daha şık ve kalite durur lake takacağım dedi bilemedim
anonimli Bence parlak daha güzel, temizleyince de ışıl ışıl durur Benim dolaplarım mat, aşırı iz tutuyor bide açık renk Yeni yaptırırsam bende parlak yaptırıcam
anonimli icelatte lake diye biliyorum Çok kaliteli ama aşırı leke tutuyor Hele yağ sıçrasın üf yani En azından parlağı güzel Bi bezle silince parıldıyor yani Benimkini silesim gelmiyor bezin izi çıkıyor hangisini denesem de aynı
Gokturkmom icelatte Siz kullanıcaksınız tercih sizin olmalı ustaya bırakmayın içinize sinsin bence ha diyince dolap yaptırılmıyor sonuçta
BuzluKahve icelatte parlak dolap, açık renk parke ve beyaz ışık üçlüsü bence ucuz gözüküyor her daim.