Nurcanben Adana’da yaşayanlara olacak bu sorum Adana da bildiğiniz güvenilir, güzel şalgamcı var mı İstanbul’a yollayabilecek ? Varsa önerir misiniz arkadaşlar ?
Dmt-01 Nurcanben çakmak caddesindeki abla gönderiyor heryere kargo.ali göde vs de var onlarda gönderiyordur bence
Niyesordunbucevabi Nurcanben Yeşilevler de acur büfe var çok lezzetli ve çakmak caddesinde bi abla var oda harika kargoda yapıyor
Nurcanben Niyesordunbucevabi üstte biri daha çakmak caddesindeki ablayı yazmış o ablaya nasıl ulaşabilirim 😂
Dmt-01 Nurcanben adanalıyım tabiki denedim ikisinide:)biz şuanda şehir dışında yaşadığımız için adanaya her gittiğimizda mutlaka küçük saatteki simitçiden smit alır sonra çakmak caddesindeki o şalgamcı ablaya gider şalgam simit yaparız:)
Mom_87 Nurcanben ali göde iyi genel olarak. Bizim sık sık tükettiğimiz Osmaniye sefa kardeşler var bir de, tadı güzel https://www.sefasalgam.net/
ftmrdcccc Barajyolundaki kantur veya doktorum yılmaz çok güzel şalgamları turşu da var onlarda turşuları da efsane
Nurcanben Dmt-01 Bende Adanalıyım ama şuan İstanbulda yaşıyorum o yüzden gerçekten güzel yapan bir yer arayışındayım 😂
12betul beybitolat ay kuzum ❤️ Ben yıllardır kendim yapıyorum evde . Ali gödeyi övüyorlar genelde . Onlar da yolluyor diye biliyorum . Bir de balıkçı cevatta kendileri yapıyor diye biliyorum . Geçen içtim arkadaşta çok beğendim . Boş arayım sorun isterseniz işletme olduğu için kargo yapabilirler @Nurcanben
Nurcanben 12betul yaa Adana da yaşarken annem de evde yapardı şalgamı 🥹 çok teşekkür ederim dediğiniz yere de bakayım bi
cann65 Nurcanben şalgamcı ilhan usta var Teknosa nın arasında ben ordan alıp getirdim Van’a.isterseniz taneli de veriyor