Sevvalacat Arkadaşlar merhaba. Bu dönemde neleri stok yapıyorsunuz dondurucunuzda ? Meyve sebze.. fikir olsun bizlerede
Ikrazumra19 Sevvalacat valla ben dondurucuya meyve sebze atilmasina karsiyim hersey mevsiminde yenmeli diger turlu tadi bir tuhaf oluyor sadece yesil fasulye koyarim yazin birde bamya baska da koymam 🤗
Deletedmom115 Sevvalacat Sadece balkabağı koydum. Onun harici mevsimde ne varsa taze alınması taraftarıyım.
Smraa Sevvalacat 2 çeşit börek poğaça ve kurabiye koyuyorum köfte yaptım yazdan kalma köz patlıcan biber salatası var taze fasulyemde yeni bitti 1 hafta öncede yazın limonata yapmak için limon ve portakal koydum şu an aklıma gelenler bunlar canım ☺️
anakraliceee @Sevvalacat kışın pek bisey koymuyorum ama yazın vişne fasulye barbunya bezelye bide yaprak bide fralmbuaz bulursam atıyorum pastalar icin
Shylkyc Sevvalacat dönemle alakalı değil ama. Köfte, balkabağı kızım için, taze fasulye, et, lahana ve yaprak sarması, karnıyarıklık domates soslu patlıcan, et suyu, tavuk suyu, çorbalar için haşlanmış mercimek, nohut vs. saklıyorum genelde.
Smraa Sevvalacat dereotlu peynirli poğaça yapıp koyuyorum mikrodalgada ısıtıyorum gayette güzel oluyo fırındada ısıtıp yiyebilirsiniz ben sürekli yapıyorum misafirlerime de veriyorum
Sevgi1 Sevvalacat sarma börek taze fasulye barbunya bamya kıyma az bişi et 😂 haşlanmış mısır fasulye pilavlık nohut haslanik döner tavuk o kadar var suan