Acu_ Kızlar bir lazer cihazına ihtiyacım var. Daha önce lazer yaptırmıştım ama kolumda yeniden çıkmaya başladı. Ayrıca eşimde kullanmak istiyor. Kullandığınız memnun olduğunuz ürün varmı? Birde neye dikkat etmeliyim?
Acu_ myavokado peki lazer cihazı gibi değil mi? Kalıcı çözüm yani hai bazıları modern ağda gibi diyorda bazı ürünlere bilmiyorum hangisine karar vereceğime
myavokado Acu_ lazer epilasyon cihazı Philips 9900 modelini alcam ben.agda ne alaka kılı kökünden çıkarmıyor yakıyor bi iki değil uzun zaman sürecek mesela ben bir yıl salonda yüzüme gittim hâlâ var
Acu_ myavokado bazı cihazlar öyle. Modern ağda gibi. Yani önce kullandığınız süre boyunca çıkarmıyor uyutuyor. Bırakınca çıkıyor. O manada ağda demiştim. Yoksa benm vücudumda lazerli ama kollarımda çıkmaya başladı niyeyse
myavokado Acu_ hiç duymadım onu. benim her zaman gittiğim salona sordum sahibini tanıyorum işinde iyi biri Philips hakkında olumlu konuştu
Acu_ myavokado bi videoda görmüştüm eğer evde kullanacaksanız kablolu alın kablosuzdan farkı yok ve fiyat farkı var diyordu
myavokado Acu_ ne demek fark Yok sürekli priz başı bekliyorsun kabloluda kablosuz da öyle bi sorun yok
Acu_ myavokado valla videoda gördüğümü yazdım. Aralarında özellik farkı yok fiyat farkı varsa prizde beklemek çokda sorun değil