bartununannesi35 Kızlar bebeğimin ellenmesini istemiyorum her defasında toplu taşıma, asansör vs. İnsanlarla bir araya gelsem sevmek ellemek istiyorlar ya da izinsiz cart diye seviyorlar ne yapmam lazım?
beyzzsenturkk_ bartununannesi35 bi keresinde bebegim bebek arabasıdayken densizin biri çat diye ayağından çorabı cekip bebeğimin üstüne atmıştı o gün ona saldırdım ya ondan sonra kimseden çekincem kalmadı sende biri elleyince ellettirme varsın kötü bilinesin kötü anne olasın ama dışarda nerelere elliyoruz ben kızım 3 yaşında olmasına rağmen hala dikkat ediyorum ev mikrobu neyse ama dışarıda avmde toplu taşımada bin türlü insan var tuvalete giren cıkan el yüz yıkamak nedir bilmeyen o yüzden çek çocuğunu zart diye kimse dokunamasın sırf bu yüzden yıllarca taksi kullandım yeni yeni toplu taşıma kullanıyorum hem bebeğimin benim konforum icin hemde şu kendini bilmezler yüzünden.
suheyla92 bartununannesi35 ben de surekli toplu tasima kullanirim oglum herkese mavi boncuk dagitir guler abi abla der ben de engellemem sosyal olmasi guzel bisey, her otobuste herkesle kanka oluruz 😂 eline koluna dokunan cikiyo arada kizmam ama densizlik yapmadi kimse. Daha kucukken bi kez olmustu arabasini cevirmistim. Bi de oyle tipler varsa arabayi koseye alip ben caprazinda duruyodum kimse yaklasamiyodu
beyzzsenturkk_ bartununannesi35 onlara göre bebek herkeste var ve sevmeyi kendilerşne hak görüyorlar oysa kimse elimiz pis midir dokunmayalım şimdi diye düşünmüyor hasta olsa akşam eve gidip sen uğraşacaksın dışarda ki insanın senin ne yaşayacağını zerre düsündügünü sanmıyorum. mümkünse kimse cocuklara dokunmasın sadece hastalık olarak da degil o kadar pis niyetli insanlar var ki bi keresinde de durakta otobüs beklerken teyzenin biri pusetin günesligini indirdi söylenmeye basladı üşür bu çocuk sen çocuk bakmayı ne bilirsin senin gibileri de ana oluyor işte öyle çocuk mu giydirilir diye kızımın üstünü çekiştiriyordu elini tuttum sıktım dokunurken izin istedin mi ne hakla dokunursun dedim buldumcuk muammelesi yaptı bunu dayılar da yapıyor yaslı baslı insanlar ya da herhangi biri ben sevmiyorum temas edilmesini insanların bakışları bile yetiyor rahatsız olmama sende sessiz kalma asla nasıl ki sen millete şak diye dokunamıyosan elleyemiyosan kimse bebeğine de dokunamaz bebek diye sınır ihlali hak görülemez