mamaisqueen Kızlar gündüzleri tek uykuya geçen var mı? Bebeğim 2 haftadır asla gündüz uyumak istemiyor 1 kez zar zor uyutuyorum ama onun dışında hiçbir uyku ibaresi olmuyor. Tek uykuya mı geçmek istiyor acaba ?
tsf mamaisqueen uyanıklık süresi uzamistir biraz daha geç yatırabilirsiniz tek uyku için genelde en iyi zaman 15 aydır bebekten bebeğe değişir ama 12 aylık bebeğe çok erken daha
kurabiyeee mamaisqueen benim Kızz 13,5 aylık 2 uyku tek uykuya geçmek için erken daha tabi bebek karar verir buna
gg3848 mamaisqueen benim kızım 19 aylık doğduğundan beri uykuyu seven bir çocuk değil ne yazık ki biz bir yaşına tek uykuya düştük o zamandan beri benim kızım o uykuyu bile 1 saatten fazla uyumaz ama artık aşağı yukarı bir düzenimiz oldu
tsf mamaisqueen o aydaki bebek ben uyumak istemiyorum diyemez ki bazen uyku sinyalide vermezler baktınız uyanıklık süresini aşıyor o vakit uyutmaya çalışırsınız ve hemen uyuyamazlarda ben bile yarım saatte dalıyorum uykuya
mamaisqueen tsf uykusu yok gelince uyuturum demiyorum zaten bende kendi kendime. Tabii ki uyutmaya çalışıyorum uyumadığı için bu postu açtım. 11 buçuk aylık bebeğin gidip kendi kendine yatağına yatıp uyuyacak hali yok zaten 😌
mamabear_ mamaisqueen sanırım 14 aylıkken kızım geçmişti tek uykuya. Bence çocuğun sinyalleri önemli. Tek uykuyu deneyim bir süre olmazsa geri dönersiniz 2 uykuya
mamaisqueen mamabear_ bir kaç gündür tek uykuyla keyfimiz gayet yerinde aslında. Zaten zorlasam da uyuyacağı yoksa uyumuyor 🥲
mamaisqueen gg3848 ben kızımın uykuyu sevdiğini düşünüyorum ama çok yaramaz bi bebiş oynamayı daha çok seviyor sorunumuz o😄