1bebekveanne Yeni doğum yaptım sayılır7 ay oldu doğumdan beri 2 kere adet gördüm geçen ay bakır spiral taktırdım ayrıca emziriyorum yalnız 4 gün gecikti 10 gündür kasıklarımda ağrı var bir türlü olamadım var mı bu durumu yaşayan
ysen 1bebekveanne bende aynısını yaşadım hafta bende sormuştum bi kaç gün önce 4 gün geciktim sonra ilk 2 gün çok az leke geldi sonra tamamen oldum spiral ister istemez bazen düzeni değiştiriyor bende çok korktum ama ferha tutun içinizi stres yapınca daha çok olmuyor ya
pudu Bende de gecikmişti ve spiral sonrası ilk reglimde aşırı aşırı şiddetli sancım olmuştu bıçak sokmuşlar gibi nefesimi kesecek kadar şiddetliydi yerlerde kıvrandım ikinci normaldi ama
1bebekveanne pudu ay aynısı ya 10 gündür resmen bıçak saplıyorlar bir de ağır kaldırma dedi ama 9 kilo bebeğim hep kucakta 🥲
1bebekveanne ysen yaa bende de leke geldi birkaç gün önce gitti geri inanılmaz ağrı var bebeğim küçük korktum açıkçası hamilelikten 🤦♀️
pudu 1bebekveanne anlaşılır herhalde ililji sırasında ağrı batma anormal kanama ipin eline gelmesi illaki bunlardan biri olur
1bebekveanne pudu teşekkür ederim bende sadece regl ağrısı gibi kasıklarda olan ağrı ve ara ara akıntı var bekliyorum 🤦♀️