gul0610 Bebeğim 7 aylık ve klipsli sünnet oldu cuma günü. Yarında klips çıkarılacak. Bu çıkarma işlemi nasıl oluyor, zor mu acı veriyor mu? / Sizler öncesinde neler yaptınız…🌸
simseklivekalpli gul0610 oğlum da klipsli oldu. 2 dk sürmedi çıkarmaları hic ağlamadı merak etmeyin 🌸
tazeanneyimbennn gul0610 14 aylıkken klipsli sünnet yaptırdık klipsliyken zorlandım çünkü orasını ellememesi ve kaka bulaşmaması gerekiyor,klipsi çıkartmaya doktora gittik sıcak suda oturdu orası yumuşak olmalı yani acımaması için. Bebeğiniz daha küçük zaten çabuk iyileşir.
gul0610 simseklivekalpli peki klipsi çıkardıktan sonra bakım vs oluyor mu nasıl devam etmeliyim sürece🌸
gulsahh0 Biz 2. Ayda sünnet olduk 3 gün sonra klips çıktı ve muayeneye gitmeden önce yarım saat küvette ılık suda bekletmemizi önerdi doktor hem bu şekilde deri birazcık yumuşamıştı kantaron yağı vs sürdüm klips çıkarkan 2-3 dk kadar ağladı sadece
gulsahh0 gul0610 3gün antibiyotikli krem sürdük ve yine karton bardak kullandık o kadar başka hiç bir şey yok
gul0610 Ozooo evet öyle yapacağım peki klipsi çıkardıktan sonra yine o bölgeyi korumak gerekiyor mu? Şuan oraya bi aparat koyuyoruz dr önerisiyle
Ozooo gul0610 yok ben bişey koymadım bezlenmiyordu zaten , krem vermişti onu sürdük sadece sırf bu klips yüzünden ikinci oğlumu devlette dikişli yaptırdım ondan daha çok memnun kaldım
tazeanneyimbennn gul0610 zamanla iyileşiyor klips takıldığı gün ağrısı çok oluyor krem veriyor o rahatlatıyor