MasalMelisa Merhaba 2,5 aylık bebeğim bir haftadır meme emmek istemiyor. Memeyi görünce ağlıyor. Malesef biberona alıştı. Böyle olupta tekrar meme emen var mı?
biryazmasali MasalMelisa benim 5 aylık kızımda aynı bnde mama meme veryrm ama dönmsel değişiyor sabırla emzirmeye devam edelim pes etmk yok
Brcn20 MasalMelisa benimde oğlum fazla kilo almadığı için doktor mama takviyesi yapalım dedi yapmaz olaydım gayet güzel emiyorduda mamaya alıştı ama ben yılmadım hiç bir şekilde sık sık emzirdim bebeğimi evet emiyor ama ayakta pış pış pış yapa yapa :) günde 2 kere o mamayı yicek vermediğim halde kıyamet kopuyor birde kolik bebek olunca 🤦🏻♀️
zeynepduru34 MasalMelisa Sütüm azaldığı için mama takviyesi yaptım ve biberona alışıp memeyi reddetti sağıp veriyodum artık beni emmez diye düşündüm sadece geceleri emiyodu ama sonra birden bire düzeldi ama malesef sütüm çok çok azaldı emmediği zamanda ama pes etmeyin illaki tekrar tutacak
Eslem1712 MasalMelisa merhaba bende de aynı sorun vardı biberonla alışan bebek emmek istemiyor biberonu bırakmalısın
MasalMelisa sadiyeaslan mama değil sağıp süt veriyordum. Bazen dışarı çıkmam gerekiyordu. Birde işe başlayınca biberondan da süt içsin istedim. İlk başlarda hem biberon hem meme çok iyi gittik ama artık meme istemiyor😔 sağıp süt veriyorum
MasalMelisa mrvtk süt veriyorum mamaya henüz gerek yok ama sağarken de sütüm aZalır mı endişesi var bende
biryazmasali MasalMelisa bende öyleydim bugun memeyi görünce basıyor çığlığı ama her gün aynı değil uyku halindeyken vermeye çalış ben öyle yapıorum uykusu geldiğinde burnunu tutpveryrm
MasalMelisa Eslem1712 nasıl çözdün sorununu ağlasada biberon vermedim mi ? Benim ki memeyi hiç almıyor çok ağlıyor
Eslem1712 MasalMelisa Facebook ta emzirme akademisi diye bir grup var oraya üye olmanı öneririm meme reddi yaşayanlara çok yardımcı oluyorlar ben biberonu bırakıp alıştırma bardağı ile verdim bu şekilde beni emmeye başladı
Sultan2106 MasalMelisa benim kızımda ilk doğum yaptğmda sutum 6 gun boyunca gelmediği için mama içti alıştı biberona hiç pes etmedm çok acıkmasını bekledm her zmn arrk açlıktan dayanamadı tuttu 1 2 oyle yapınca memeye geçti şimdide zayıf olduğu için vede 3.aydan beri beri meme reddi yaptığı için mama vermek istiyorum şimdide biveron tutmuyor
Glll44 MasalMelisa ayni dert bende de var 😒zorla yinede tıkıyorum ağzına memeyi aglaya aglaya mamada vermiyorum bazen cok aglarsa sagip kasikla veriyorum sutu ne zaman gecekse 😐