gg3848 eslem0 ben beş aylık olduktan sonra kısa süreli oturtmaya başlamıştım şimdilik kucağınız da destekli oturtabilirsiniz
yaseminmetehanahmet eslem0 oturtabilirsin eğer bebekte istekliyse ben 4 aya girdiğinde oturtuyordum 6 aylıkken desteksiz oturmaya başladı
kirmizibalik_ eslem0 benimki 4 ay 17 günlük, yaklaşık 3 ayından beri oturmak istiyor sürekli, ben de yaklaşık 1 hafta önce oturtmaya başladım çok hoşuna gitti şimdi oturtuyorum
Bebegimm1 eslem0 4.ayına girmeden başladım kucakda oturtmaya zamanla oturması daha dik hale geldikçe süreyi uzatırdım eğer bebeğinzde oturma sinyalleri varsa başlamak gerekiyor
yaseminmetehanahmet eslem0 Benimki de aynıydı 4 buçuk aylık tadımlara başladık oturması da dediğim gibi ama tabi siz doktorunuza danışın
eslem0 kirmizibalik_ benimki de öyle 3. Ayndan beri istiyor oturmayı artık destekli oturtursam sıkıntı olmaz gakiba
eslem0 Bebegimm1 oturmayı çok istiyor 3. Ayından beri oturmak istiyor bende destekli oturtuyum artık diyorum
patimum eslem0 ben doktorumun isteği ile 4 aylık başladım oturtmaya 4 ay 10 günlüğüz kısa kısa çok yormadan kucağında oturtuyorum
leylahasan eslem0 bize doktorumuz dönmeye başladıktan sonra destekli kucağımda oturtabilecwğimi söyledi öncesinde önermedi sırt kasları tam gelişmediği için
eslem0 yaseminmetehanahmet Sağlık ocağına kontrole gittiğimiz zaman soracağım bende yediklerimize fln bakıyor istiyor