buglisinannesii Merhaba iyi günler ele gelmeyen ama ultrasonda gözüken kitleniz var mıydı ? İyi mi kötü mü bu durum ben elimle hissetmiyorum ama ultrason yapan doktor bişey var dedi başına böyle bişey gelen oldu mu acaba olduysa ne çıktı sonucunuz
Mugerrr buglisinannesii bende de iyi huylu varmış. İlk hamileliğimde ultrasonu yapan doktor bir sıkıntı yok demişti. Kitleden bahsetmemişti hiç. 2. Hamileliğimde yine ultrasonla bakıldı. Doktor öncesinde kitle varmış emzirdiğin için kaybolmuş şuan yok demişti. İnşallah birşey yoktur. Doktora sonucu gösterdiniz mi.
queenofrose buglisinannesii geçmiş olsun. Ele gelip gelmemesi önemli degilm sınırları düzgün mu değil mi o önemli. Biyopsi falan önerdiler mi
buglisinannesii queenofrose öyle bişey söylemedi sadece 7*4 mm Hipoekoik lezyon alamı var dedi anlamadım iyi mi kötü mü diye söyledi biyopsi önerdi ama korkuyorum ya kötü bişey çıkacak diye 2 tane çocuk var birisi 9 aylık sağarak besledim bu zamana kadar son 3-4 haftadır sağım yapmıyorum sadece
queenofrose buglisinannesii bende çok fazla kitle var göğsümde. Ona rağmen geçtiğimiz aylarda bı kitleden ekstra suphelendiler. Bir çok doktor kötü konustu. Çok kötü günler gecirdik. Sizi en iyi ben anlarim. Bebeğim iki aylıktı o zaman. Biyopsi yapıldı. Süt çıktı sonucunda. Orda süt birikmiş. Emzirme dönemlerinde karıştırılabiliyor. Hangi sehirdesiniz
buglisinannesii elakuzum yani o güne kadar yoktu o gün doktor öyle diyince ben sürekli kendimi kontrol etmeye başladım neredeyse dakika başı ondan sonra psikolojik midir nedir arada ağrıyor çok kafaya takan birisiyim sürekli googleden araştırıyorum
elakuzum buglisinannesii Yani benim de son 2 aydır adet dönemim de göğüs ağrısı olmaya başladı. Ama tek göğüs degil bi dediğiniz gibi düşündükçe de agri oluyor .Sürekli kontrol ederim cok şükür ele gelen bi sey uok sadece sızlama ağrı oluyor .
buglisinannesii Mugerrr doktoruma gösteremedim de tekrar başka bi doktora gidip ultrason çektirmeyi düşünüyorum