dunnobeck Çok araştırdım, temiz içerikli olarak gösterilenlerin çoğu gerçekten temiz değil. Gerçekten temiz olanların uygulaması çok zormuş. Bir tane bile mantıklı seçenek göremedim. En sonunda kimya okuyup ben üreteceğim, o derece sıkıldım araştırmaktan 🫠
zarifhanims dunnobeck kendiniz için düşünüyorsanız Frankly güneş kremini kullanıyorum yapısı koruması emilimi çok güzel. Isntree, joseon relief sun rica ve holika holika güneş kremi de güzel
Minigim38 dunnobeck siveno almayında ne alırsanız alın hem sürümü zor hem beyazlık bırakıyor hemde küçük boy yeterli gelmiyor. Ben geçen sene nivea baby aldım tatile gittik hem kendimize hemde kızıma sürdüm hiç kızarmadık yanmadık içeriği nasıl bilmiyorum ama ben çok memnun kaldım
dunnobeck durubebek_ Teşekkür ederim, siveno’nun yorumlarında içinde titanyum dioksit olduğu yazıyor. Badger’i severim, güneş kreminin olduğunu bilmiyordum bakacağım
dunnobeck Minigim38 Teşekkür ederim 🙏🏼 nivea’nın içeriğinden ben de emin değilim ama doğal içerikli değil diye biliyorum
Ckudll dunnobeck la roche kullanıyorum oğlumda çok memnunum. Oğlum beyaz tenli sarışın atopik dermatit cilde sahip. Bunun öncesinde bioderma, mustela, siveno kullandım ama memnun kalmadım. Bir araştırın isterseniz bu markayıda
dunnobeck Ckudll Teşekkür ederim zaten araştırmalarıma göre bioderma, siveno ve mustela’nın içeriği temiz değilmiş
Ballilokmam11 dunnobeck badger alın o zaman araştırın pek bilinen bir marka değil çünkü influencerlar on planda daha ucuz ürünleri linkleyip Arka planda bunu kullanıyor 😉
dunnobeck Ballilokmam11 Badger’ı biliyorum, hamilelik dönemini sayesinde sıfır çatlakla atlatmıştım ama güneş kremi olduğunu bilmiyordum. İyi ki başlığı açmıştım yoksa hiç aklıma gelmezdi 😌
flowersssss Kullanmadım ama ben biodermanın ürünlerini çok seviyorum bebeğim daha küçük bu yaz için ona bioderma almayı düşünüyorum bende