Annesininbalkizi 5gün oldu hala kaka yapamadı bebeğim zeytinyağı fitil denedim bugünde kayısı werdim başka ne yapabilirmm. 6buçuk aylık buarada.
Elele Annesininbalkizi kayısı hosaf şeklinde suda pişirerek biraz suyundan da katıp blender yapıp veriyodum ben hemen yapıyodu direk mi verdiniz bi de böyle deneyin isterseniz
Elele Annesininbalkizi başlarda oluyor böyle yeni geçince bi süre alışamıyorlar oğlumda da oldu bi de miktarı ben biraz fazla veriyormuşum sonradan farkına vardım bi de pirinç unu irmik vs içeren şeyleri bi süre çok vermeyin daha çorba türü kabak püresi falan mesela verebilirsiniz kabızlığa iyi gelecek meyveleri sebzeleri armut da sanırım iyi geliyordu
xfundaaa Annesininbalkizi normal hoşap yap canim kuru üzüm kuru kayısı yaparim ben blendeedan geçiririm ki kayısı ve üzümü de rahatca tutsun ama genede zorlama bence kendide yapabilir benim oglum 7 ay 15 günlük bazen 5 6 gun yapmıyor hic de sknti olmuyor sonra bakıyom normal yapıo kabız gibi degil
sadiyeaslan ilk defa mı kabız oldu, demir damlalarıda kabızlık yapar, ek gıda döneminde de fazla ek gıda pirinçli mamalar kabızşıl yapabiliyor.