aclcicek şuan aynı dertle uğraşıyorum 19 aylık kızım oldu mart sonunda başladı ilk başta alerji dediler sonra uyuz dediler Antiskap losyon kullandık işe yaramadı benim kızımda cuma yine gittik doktora tek tük kalmış dedi kür yazdı 12 saat beklet yıka hemen ardından tekrar sür 3 defa böyle uygula dedi ayrıca wilson da yazdı kızıma ilk hazırladığı kremi sür üstüne nodül olan yerlere bunu da sür tüm vücuduna değil yani o gün gece son dozumuzu sürdük sabah yıkandık kızımın cildi aşırı tahriş oldu artık bende birşey yok kremlerden sonra kuruluktan biraz kaşıntı oluyor nemlendirdikçe geçiyor benim ki koltuklarda çarşaf seriyorum hergün çarşaflar havlular 90 derecede yıkıyorum herşeyi ütülüyorum poşetliyorum poşet 3 gün bekleyince alıp giydiriyorum üstümüzden çıkardıklarımıza ayrıca poşetliyorum 3 gün bekletip yıkıyorum ama çarşafları bekletmeden yıkıyorum kızımın öğle uykusundan sonra çarşafını yine değiştiriyorum yenisi takıyorum oyuncakları bile poşetledim 2-3 oyuncak çıkarıyorum hergün akşam yine poşetleyip sabah başka yeni oyuncak çıkarıyorum doktor çok dikkatli olduğun için sana bulaş olmalı olablir diyor ama kızımın ki geçmiyor çok şiddetli bir kaşıntısı yok şuan iyileştimi bilmiyorum cuma kontrol var yine bu arada ben Ziver hap da kullandım her ihtimale karşı Metrin losyon kullandım kendime dediğim gibi sürecin başından beri bende birşey yok ilerleyen zaman da ne olur bilemiyorum ama psikolojim çok bozuk uyuyamıyorum yemek bile yiyemiyorum o derece bi takıntı yaptım