bsraygt1205 zbzbz ay ahahash katılıyorum valla 1 aydır grip öksürük geçmeyen hastalık derken perişanım gurbette bebemle uykusuz geeceler, gündüz bitmeyen ağlamalar derken süpürge benden bakımlı🥹
tazeanneyimbennn zbzbz siyah nokta ve sivilce için La roshce posay öneriyorum burundaki siyah noktaları bile azaltıyor kremi ve jeli ile kullanıyorum
momy_2025 zbzbz ben aldım kullandım ama saçlarım zaten kuru daha da kuruttu ve pullanma yaptı saç diplerimde kullanmayı bıraktım
Nacafa zbzbz evet kaşıntıya baya iyi geldi. Vichy Trendyol sayfasından alıyorum başka satıcıdan almamaya dikkat ediyorum
Rwerdst momy_2025 evet bir de saç tipi için ayrıca alt seçeneği de var. Mesela kuru saç tipi için dökülme karşıtı ve yağlı/karma saç tipi için dökülme karşıtı şampuanı var. Belki saç derinize uygun olmayanı aldıysanız ondan da olabilir.
portakalliordek İnstagramda görmüştüm Hindistan cevizi yağı ve kahveyi karıştırıp siyah noktalara sürünce temizliyormuş denedim temizledi gerçekten ama yüz temizleme jeliyle ve kabak lifiyle desteklemek istedim baya temizledi.