lelelele34 Kızlar kaç kilosunuz kilonuzdan memnun musunuz ben bı aydır diyet yapıyorum ve artık çok sıkıldım 73 ile başladım şu an 65 oldum ve boyum kısa o yüzden hala vermem gerekiyor
simseklivekalpli tazeanneyimbennn kaç kilosunuz? Azdan az çoktan çok gidiyor 🥲 bir de ben 1 ayın 15 günü salmış durumdaydım onunla da alakali olabilir
lelelele34 aslikls diyetisyen e gittim ve grow with jo diye bir kız var YouTube de onun sporlarını yaptım ve günde 3 litre su
berennur01 lelelele34 tebrikler Buda iyi bi rakam siz günde 3 litre suyu nasıl içiyorsunuz ben matara ile içiyorum git gel tucaletten çıkamıyorum her dk içmeyeceksiniz diyeceksiniz ama susamıyorum o yüzden gözümün önüne koyuyorum git gel içiyorum küçük tuvatr devamlı gidiyorum yoksa herkesin böyle
Kerem0210 lelelele34 emziriyor musunuz hangi spor videolarını yaptınız günde kaç dk bir de diyette neler tükettiniz çok soru sordum kusura bakmayın ama çok güzel zayıflamışsınız benim de zayıflamam lazım :(
beybitolat berennur01 hemen tuvalete çıkıyorsan vücudun su tutmuyor demek oluyor. İçtiğin suya maden suyu eklersen vücut suyu tutar