zzeynepdemir23 Kızlar oğlum 9 aylık üstte 4 altta 2 dişi var sürekli dişlerini gıcırdatıyor bir birine sürtüyor doğal olarak ses çıkıyor ve benim de bu sese tikim var. alışkanlığını nasıl bıraktıra bilirim
biranne_197 zzeynepdemir23 benim kızımda aynı şekilde sabah akşam dişlerini gıcırdatıyor sürtüyor birbirine bu çok rahatsız edici yaptığı zaman dikkatini başka şeye yönlendirmeye çalışıyorum anca öyle duruyor
aysehalil zzeynepdemir23 Uyurkense sıkıntısı gündüzse unutuluyor zamanla benim oğlumda yaptı takılmadım dikkatini başka yöne çektim unuttu iki yaşında şuan
balkizlar zzeynepdemir23 hoşuna mı gidiyor ağrıdan mı yapıyor acaba…eğer yapıp gülüyorsa vs dikkatini dağıtın eline hep havuç vs verin onu kemirsin acısı varsa da ınu dindirmek için bir şeyler yapın
queenofrose zzeynepdemir23 yapma demeyin. İlgisiz davranın. Dikkatini başka şeye çekin. İlgisiz kaldıkça yapmayı bırakır.
renkliruya zzeynepdemir23 10 buçuk aylık oğlumda yapıyor.. tik filan değilde dişleri acır mı diye endişeleniyorum..inşaşAllah geçicidir..