Teletabianteni mylifes_myrules elle tutulur bisey demediler. Oyun terapistine giderseniz iyi olabilir dediler .
Teletabianteni patlakprezervatif ay vallaha sinirden gülüyorum sağolun arastiracam dedim kapattım ne diyeyim online destek olacaklar sandım ya umutlandim geri aranınca. Tuh keşke bilgilerimi vermeseydim boşa yordum kendimi
mylifes_myrules Teletabianteni 😂😂bana da dese bunu derim ayda iki kez çocuğumu götürüyorum çocuğuma iyi geliyor, bana gelmiyor
patlakprezervatif mylifes_myrules online görüşme sadece şiddet durumunda yapılıyormuş ne büyük destek ama!!
Teletabianteni mylifes_myrules yani açıkçası ben şöyle yapın böyle yaparsanız daha iyi olur şeklinde yönlendirme olur sanmıştım
mylifes_myrules patlakprezervatif ay ne alaka ya şiddet, en zoru psikolojik çöküş😫,zaten devletten ne beklenir ki
Teletabianteni mylifes_myrules belki senin durumun farklıdır, farkli bir yönlendirme olur. Istersen dene şansını da bana yaraamdi yani
cakebabe mylifes_myrules yüzyüze de destek almak istersen e devlete aile danışmanlığı diye arat bireysel ya da eş terapisi ne istiyorsan seç hemen arayıp randevu oluşturuyorlar ücretsiz
mylifes_myrules cakebabe çocukları bırakacak kimse yok ki hem yüz yüze daha çok utanırım kekelerim konuşamam ağlarım ne bilim😄