Ahlelele_Ahlelass Mail at falan demeyin bir işe yaramıyor 10 dakka bir vaktimiz var foruma girelim diyoruz üst üste 10 tane reklam çıkıyor sakasiz 10 tane ya saatlerw bakın bir çözüm bulun lütfen ya uygulamayı silmek istemiyorum ama böyle de durmasının manası yok post okuyamıyorum çünkü her dakka reklam bir postu okumam yarım saati bulur bu reklamlarla bu postu yazarken bile telefondan notlarım kısmına girip yazıp kopyala yapıştır yaptım ki reklam çıkmasın her dakka diye kopyala yapıştır yapmama rağmen 4 tane reklam izledim şuan bile ya boşa zaman kaybı
tultanhanim Ahlelele_Ahlelass geçen gün bende post açtım. Aynı şekilde kopyala yapıştır ile. Saniye başı reklam. Birini kapatıyorum hemen diğeri geliyor. Zaten. Çok aktif değilim okurum vs ama çok yazmam zaten. Bu gidişle komple sileceğim uygulamayı. Reklam izlemek bu kadar işin gücün arasında en zon isteyeceğim şey.
Ahlelele_Ahlelass 1prensesannesi__ ayy bıktım kız vallahi full reklam ya normalde çok aktifim sürekli post okurum çok nadir yorum yaparım artık hiç Giresim.bile gelmiyor ya her saniye reklam