mlkdvl 2,5 aylık bebeğim var ellerini somuruyor uykusundan uyanıp uyku arasında bile ellerini emiyor ne zaman geçer
kirmizibalik_ mlkdvl ne zamanlar yapıyor, gözlemleyin. Bu zamanlarda bazen aç olduğu için bazen de kendisini sakinleştirmek için yapabiliyorlar
nnoktaa mlkdvl 3 aya yakın başlar oral dönem. Ellerini keşfeder ağzını keşfeder. Normal bir süreçtir.
5718 mlkdvl benim beneğimde öyle özellikle sinirlendiği zaman çok yapıyor :) bazende uzatıp bakıyor ellerine keşfettiği için sanırım
mlkdvl kirmizibalik_ benimki hafif uyku arasında yapıyor uykusunu açıyor cuk cuk emiyor ellerini emzik gibi sizinki de öyle mi?
kirmizibalik_ mlkdvl uykuda benimki hiç yapmıyor, uykuya geçmeden önce yapıyor genellikle.. bir de uyanıkken ara ara yapıyor, oyuncaklarını eline geçirdiği herşeyi ağzına götürmeye başladı şu sıralar
pink9 mlkdvl benım bebegım öyle beş aylık tam uyuyor emmek ıcın gerı uykusu açılıyor yavrum emmekten uyuyamıyor uyku oncesı hep böyle tam gözler gıdıyo o anda elını buluyo
madeinpelin Benim de 2 ay 10 günlük sürekli yapıyor uyuyacağı zaman kundak yapın . Ellerini keşfetme dönemi normaldir
mavideniz96 mlkdvl neden geçsin ki ? bu bi hastalık değil aylarca sürüyor bu süreç benim oğlum da 6,5 aylık hala aynı elleri her dakika ağzında
mlkdvl pink9 evet bende aynı sorunu yasıyorum gece cukcuk sesine uyanıyorum bi bakıyorum ellerini emiyor