senabsglu Merhabaaa, göğüs pompası önerileriniz var mııı🫠 Acura almıştım fakat şu an iyi çekmiyor gibi… ☹️ Giyilebilir kullanışlı mı nasıl bir şey alsam kararsız kaldım
Beraninannesii senabsglu Acuradan bende memnun kalmadım sızdırma yaptı hemde en ihtiyacım olduğu zamanda bebeğim kuvozdeyken . En acilinden lansinoh eller serbest tekli aldık ondan çok memnun kaldım 🌸✨
Marianne senabsglu Philips avent en iyisi. İlkinde onu kullandım. İkinci de lansinoh eller serbest aldım bir işe yaramadı, meme uçlarım uygun değildi. Tekrar Philips avent aldım.
patimum senabsglu mamajoo alabilirsiniz ama elektrikli giyilebilir değil giyilebilirler malesef iyi çekemiyor. Bahsettiğim mamajo vakumu çok yüksek
shd2025 patimum bende farklı markanın var bu markanın giyilebilirini düşünüyordum sizin yorumu görünce kararsız kaldım
mrvparla senabsglu Bebeğimi sağımla besledim momcozy m9 kullanıyordum aşırı memnundum.Hastane tipi elektrikli pompayla aynı güçte çekiyor.Bunu kullanırken Mochinin giyilebiliri hediye gelmişti denemiştim momcozye gör yarı yarıya az süt sağıyordu.Momcozynin uygulaması var ordan kendine özel modlar oluşturup öyle sağabiliyorsun pompanın üzerinden ayarlamakla uğraşmıyorsun .Çok kullanışlı bir pompa.
cizgilidefter senabsglu lansinoh tekli elektrikli var bende çok memnunum. Ancak bazen işin olunca kabloya bağlı kalmak eziyet. Bu yüzden mochi giyilebilir aldım, daha gelmedi ama en önerilen buydu