cansucansu1 Aptamil prosyneo kullanıyorduk gaz ve huzursuzluk yaptı sürekli ağlıyor bebeğim 40 günlük. Takviye olarak veriyordum hangi mamayı önerirsiniz ?
karahanlii0 Aptamil Prosyneo kullandık gaz yaptı aptamil pronutra kullandık kabız yaptı şuanda hipp prganic combiot kullanıyoruz memenunum kiloda aldırıyor 2,5 aylık
OzlembskrDogan Aslında bende şuana kadar Aptamil Prosyneo kullanmaktayim dediklerinizin hiçbirini yaşamadım hatta eczane onerisiyle kronik kabızlığı bu mamanın onleyecegini söylediler şimdi problemimiz çözüldü ben çok memnun kaldım demekki her bebekte aynı olmuyor… 😔
goksusbrk Aptamil prosyneo kullanıyorum kesinlikle tavsiye ediyorum sevgili anneler. Bebeğimin boyu ve kilosu iyi geliyor. Hiç sorun yaşamadım gaz şişkinlik kabız yapmıyor. Aptamilin en iyisi bence doktorumda kullanmamı önerdi
demirhediye Aptamil prosneo kullanıyorum çok memnunum gaz kabızlık yapmadi en önemlisi icerigi tertemiz
ebruozkrkmz Aptamil prosyneo kullandık hiçbir sorun yaşamadık uzun süre tok tutuyor gece uykularımız bölünmüyor sindirimi kolay tavsiye ederim
nurdenizf Doktor önerisiyle 1 ay önce Bebelac Golda başladık. Bebeğimin Gaz şişkinlik gibi sorunlarını ortadan kaldırdı kolay acıkmıyor severek yiyor şuan
gizgez Bebelac gold kullanıyorum.Tüm günümüz gecemiz rahat geçiyor çok memnunum bebeğimde severek içiyor. Gaz yapmadı
yasemin233 Ben de Aptamil prosyneo kullanıyorum. Bizde gaz yapmadı aksine mamayı kullanmaya başladıktan sonra bebeğimin gazı bitti ve çok rahatladık
esra_ygr Biz bebeğim için Bebelac Gold kullanıyoruz kız kardeşim de bunu önermişti oldukça memnunuz sindirim problemi yaşamadık besleyici bir mama bebeğimin gelişimi gayet güzel ilerliyor tavsiye ederim