TersDuz Burada bir şeyler açık konusuluyor söylenen anneler oluyor bir de orayı görün shsh Açıkçası şikayet etmiyorum 4-5 gündür ordayım çok şey öğrendim 😂
forumgurmesi TersDuz başkalarının sex hayatlarına dair ne öğrendiniz ki😅 fantezi dünyası dışında bir şey yok bence orada
tamamdanolmuss TersDuz bende de yüklüydü bir zamanlar aktif kullanıcılar silme kararı almıştı uygulamayı sonra sarmadı silmiştim ben de 😂
emineaae Bende bi ara indirdim hem çok utandım hemde tarihlerine bakıyordum çok eski konular vardı sildim geri
TersDuz emineaae Orası burası gibi çok aktif degil ama birseyleri açıkça konuşulması bence güzel. Herkes her bilgiyi bilmiyor en azından bilmeyenler açısından iyi oluyor. Kendim için de gecerli bu sjsjsj 😂
TersDuz forumgurmesi Seks hayatlarından çok bence bilmeyenler için birşeyleri farketmek için yazılanlar yeterli ya
forumgurmesi TersDuz ben bilgiden ziyade hep hikaye okumuştum demekki artık bilgi verilmeye başlanmış😀
TersDuz tamamdanolmuss Buralarda ki gibi orada da kırmızı pembe çerçeveli kişiler var en aktif kişiler onların yorumlarını çok görüyorum.