deletedmom763 Kelebek88 başlamıcam içtiği yere kadar mama vericem inek sütünün bebeğe hiç bir faydası yok kansızlık iştahsızlıkta cabası.. bağırsakları yoran bir şey… yetişkinlerde bile reflüyü tetikliyor veya gaz yapabiliyor… bence vermeyin
Pinkbery Kelebek88 cok nadir yogurt yaparken süt ayırırım.kahvaltısında veririm . Şuan 17 aylık 3-4 kere falan vermişimdir. Doktorumuz önermedi bize 2 yaşına kadar. 2 yaştan sonra bazen verebilirsin demişti. İştah keser kansızlık yapabilir miş
Kelebek88 Ikrazumra19 peki neden vermiyorsunuz?ben de vermedm.hani verilmesi gerekiyor mu gerekmiyor mu.?bilmedgmden soruyorm.
Kelebek88 Fulyag sut urunlerini tabi ki de veriyorum..sadece veriliyor mu verilmiyor mu bilmedgm icin.bilgi sahibi olmak istedim sizlerden.tesekkurederm.
Fulyag Kelebek88 Normalde 1 yaştan itibaren verilebiliyor ama çoğu doktor en az 2 yaşa kadar önermiyor diğer süt ürünlerini öneriyor ben de o anlamda dedim 😊
Ikrazumra19 Kelebek88 canim sütun bir faydasi yok doktorlar artik sut yerine bol yogurt kefir ayran icirin diyorlar sut kansizlik yapiyor 1 bardak sut icince 3 saat tok tutuyor ve istahini kesiyor bebegin o yuzden vermeyin diyor doktorlar
Ikram Ikrazumra19 smdi gordum yorumunuzu ama kemikleri guclendirmiyor mu mamayi icmiyor artk kizim 11 aylik sut vermeyi dusunuyordum
Kelebek88 Ikrazumra19 hergun yogurdu veriyorum.ayran cok iyiymis veriyorum.cokelegi peyniri eksik etmiyirm kahvalti da.sadece 1 yas oldu sut verilir mi diye mrk etmistm.bi arkadasm veriyordu. tesekkurederm aydinlattignz icin.
Kelebek88 deletedmom763 ben mama kullanmadm hic..emziriyorm..merk ettim veriliyor mu die.cunku bi arkadsm veriyordu.benm ki o zmn 5 aylkti onn ki 1 bucuk yasindaydi kahvaltida icirdi.bebe de bayagi kalipli kilolu bisidi..ama yapilan yormlardn sonra vermem..
Ikram Ikrazumra19 https://hizliresim.com/Taz2tS boyle yaziyor. zaten gunde 150 cc birde gece 150 cc verilir cok vermek kanszlk yapiyor
Ikrazumra19 Kelebek88 rica ederim bence onun yerine taze sklmis meyve suyu verin ihlamur verin daha iyi🤗