gg3848 Kızlar anneninize kayınvalidenize ne alacaksınız çok aradayım anneme yine buldum gibi ama kayınvalideme bulamıyorum tesettürlü kendisi çanta ayakkabı alamam marka ürünler kullanıyor fotoğraflara çok düşkün kızımla bir fotoğrafını güzel bir çerçeveye koyup onu hediye edeceğim ama yanına da bir şey almak lazım ne olabilir siz neler aldınız🤗
gg3848 gg3848 anneme beğendiği bir terlik vardı onu alacağım ama kayınvalidem terlikte kullanmıyorum of bulamadım😂🙈
flowersssss gg3848 anneme yatak örtüsü aldık kardeşlerimle. Kayınvalideme bir şey almadım ama aklıma çiçek yollamak gelmişti iş yerine
gg3848 forumamigeldik geçen sene alamamıştım kayınvalideme ama bu sene alayım diyorum geçen sene rahatsızdım kızım küçüktü alamamıştım üzülmesin gönlü olsun istiyorum
accountant gg3848 1 hafta önce doğum günüydü o yüzden anneler gününde ekstra hediye almayacağım doğum gününde çanta almıştım. Anneler günü için de çiçek yeter 😀
asilhanmoms gg3848 guzel bir basortu alabilirsiniz veya ihtiyaci olan bir elektronik mutfak urunu olabilir
gg3848 asilhanmoms iki sene eşarp aldım bu sene de eşarp almak kolaya kaçmak gibi olacak sanki mutfakla çok arası yok zaten öyle bir şey alsam sevinmez🙈
forumamigeldik gg3848 ben hiç almam anneliğini görmedik hiç😅 siz de eskiyse ütü olabilir, kahve makinası, eskidiyse saklama seti baharatlık, kahvaltılık seti vs olabilir.
gg3848 forumamigeldik kayınvalidem kendi çok çok alır bir de bir sene güzel bir kahve fincanı seti almıştım ama pek mutlu olmadı gibi hissettim ev eşyası hediyesi sevmiyor sanki😂
bebiko00 Biz geçen anneler gününde cilt bakımına göndermiştik çok hoşuna gitmişti . Düşünebilirisiniz:)