k_kaplan Bebeğim döngü geçişlerinde uyanıyor ve ağlıyor 35. Dk ve 1saat/1 saat 10 dk civarı bu sürekli uyandığı için uykusunu alamıyor gün içinde sürekli esniyor ve mız mız bu sorunu nasıl aşacağım başına gelip aşabilen oldu mu
drf4772 8 buçuk aylık oğlum bir aydır gece bir saatten uzun uykusu yok bazen 10 dkda bir uyanıyor geceleri eziyet oldu artık bünyem kaldırmıyor çünkü gündüzde sadece bir uyku oda 40 dk en fazla 1 saat uyku rutinleri banyodur masajdır ninni emzirme kucakta herşeyi ama herşeyi denedik varsa başka önerisi olan yazın lütfen artık çaresiz kaldık ve kendimizden ziyade gelişimi için endişeliyiz
Acu_ drf4772 atak haftasındasınz şuanda çok zor bi dönem ama sonrasında böylede devam edebiliyor. Destekli mi uyutuyorsunuzb
k_kaplan Acu_ 5 ay 20 günlük bebeğim, 5. Aydan sonra böyle oldu( bilmiyorum etkisi var mı ama 4,5-5 aylıkken memeye alıştı biberonla besliyordum öncesinde) uyuturken günde bi kere( dışardayken)kucakta ve normalde beşikte sallayarak uyutuyorum
Acu_ k_kaplan bebekler 30-35 dk da bir sizinde dediği gibi döngüye girer. Ve eğer destekle uyuyorsa o döngü sırasında desteği göremediği için uyanır desteğini arıyor yani. Desteksiz uyutmayı dendin mi?
k_kaplan Acu_ 1-2 gündür deniyorum - anne yanı beşik yaptım sadece parmağımk tutarak uyutmaya çalışıyorum bedenimden uzaklaştırdım zamanla parmağımdanda uzaklaştırabilirim diye umuyorum umarım başarabilirim
Acu_ k_kaplan geç gördüm yatıınızı. Umarım yol katetmişsinizdir. Ama uzaklaştırabildiyseniz oda olur. Bebekler herşeye alışıyor çünkü. Yeterki anneler istikrarlı olsun