kagansmomy 4 ay 10 gün tamamen çıkmıştı alt iki dişi oğlumun cam bardak yaslayın diş etlerine çıkması yakınsa beyaz beyaz görünüyor zaten. Patlamadan önceki son 10 gün tam felaketti asla memeden ayrılmayıp çok huzursuzdu kısa kısa uyuyup ağlayarak uyanıyordu zaten ancak bebek arabasında uyuyordu. Tetagil diş granülü var dr.osman gönülal tavsiye ediyor içeri doğal diye almıştım ben. Etkisi uzun sürmüyor ama çok huzursuz olduğu zaman verir vermez yarım saat bir saat kadar sakinleştiriyor. Silikon diş fırçaları var parmağa takılan onunla bazen de ağız mendillerini soğuk suya batırıp parmağımıza dolayıp masaj yaptık biz. Küçük olduğu için mi bilmiyorum diş kaşıyıcılar farklı farklı aldım ama kendi kaşıyamadı. Donmuş anne sütü vermeye çalıştım ben meyve emziği ile ama almadı sevmedi normalde soğuk rahatlatır derler. Karanfili ezip zeytinyağında bekletip sürüyorlardı yeğenimin diş etlerine rahatlıyordu ama benim bebeğim için küçük çok uyuşursa emmesi bozulur dediler ben yalnız baktığım için korkup yapmadım şimdi 7 ay olmak üzere üst dişleri geliyor karanfili yapacağım